Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Εταιρεία

Η εταιρεία Fashion Nails απευθύνεται σε επαγγελματίες ομορφιάς. Ξεκίνησε το 2012. Αντιπροσωπεύει την εταιρεία Roby nails Ιταλίας, Μιλάνο. και την εταιρεία Capelo από την Πορτογαλία.  Η έδρα της είναι στην Αγία Παρασκευή Αττικής Αγίου Ιωάννου 43 τηλ 2110121490

Επίσης εισάγει προϊόντα όπως εργαλεία και άλλα από την Ευρώπη και την Ασία και την Αμερική.

Ο Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις και σε υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Επίσης είναι απόφοιτος της σχολής Αμάραντος μανικιούρ, πεντικιούρ και ονυχοπλαστική. Εχει παρακολουθήσει πολλά σχετικά σεμινάρια και επισκέπτεται πάρα πολλές εκθέσεις για να φέρει τα καλύτερα και οικονομικά προϊόντα.

Σκοπός της επιχείρησης είναι να προσφέρει ποιοτικά  επαγγελματικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ολα τα προϊόντα έχουν τις απαραίτητες άδειες κυκλοφορίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Για όλες τις τεχνικές παρέχονται οδηγίες εφαρμογής σε έντυπα καθώς και βοήθεια από επαγγελματίες εξειδικευμένες εκπαιδεύτριες. Η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα της μετεκπαίδευσης στο Μιλάνο της Ιταλίας σε όλες τις τεχνίτριες πελάτισες με μονοήμερα διήμερα η και εβδομαδιαία σεμινάρια εντελώς δωρεάν και με προϊόντα της εταιρείας Roby Nails Milano.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Μπορείτε να λάβετε την παραγγελία σας,
εύκολα και γρήγορα στην έδρα σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η πραγματοποίηση των πληρωμών σας γίνεται,
σε περιβάλλον ασφαλούς κρυπτογράφησης SSL.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους πληρωμης
της παραγγελίας σας.